Vegi gél®

Rating: 2.1/5 (29 votes)

9,95 €

Produkt je skladom


Vegi gél® Zväčšiť

Vegi gél je prírodný produkt vhodný pre vegánov a vegetariánov ako účinné gelovacie činidlo. Používa sa ako prísada na výrobu rôznych sladkých a slaných jedál (napr. soufflé, želé, peny, cheesecake, korpusy na torty a pod.). Dobre sa znáša a rozpúšťa v mlieku a iných mliečnych výrobkoch (sójové mlieko a pod.) pri izbovej teplote. Vyrábajú sa z neho čisté a jasné gély.

Rating: 2.1/5 (29 votes)

Návod na použitie:

Ideálne dávkovanie je 1 až 2% (10 až 20 gramov na liter vody/kvapaliny). Vegi gél pridajte do vody/kvapaliny, zmes priveďte za stáleho miešania do varu a zmes ešte nechajte 1 minútu povariť, aby sa Vegi gél úplne rozpustil. Potom zmes nechajte vychladiť na izbovú teplotu. Vegi gél je prírodný produkt vhodný pre vegánov a vegetariánov a slúži ako alternatíva k želatíne. Skladujte na suchom, tmavom a chladnom mieste. Doba použiteľnosti je do 2 rokov. Zloženie: Dextróza, karagénan (E407), guma z rohovníka (E410), chlorid draselný (E508), octan vápenatý (E263). Vegi gél® je vhodný pre vegánov a vegetariánov, je bezlepkový a bez GMO. Vhodný pre halal a kóšer kuchyne.

viac info ...

Návod na použitie:

Ideálne dávkovanie je 1 až 2% (10 až 20 gramov na liter vody/kvapaliny). Vegi gél pridajte do vody/kvapaliny, zmes priveďte za stáleho miešania do varu a zmes ešte nechajte 1 minútu povariť, aby sa Vegi gél úplne rozpustil. Potom zmes nechajte vychladiť na izbovú teplotu. Vegi gél je prírodný produkt vhodný pre vegánov a vegetariánov a slúži ako alternatíva k želatíne. Skladujte na suchom, tmavom a chladnom mieste. Doba použiteľnosti je do 2 rokov. Zloženie: Dextróza, karagénan (E407), guma z rohovníka (E410), chlorid draselný (E508), octan vápenatý (E263). Vegi gél® je vhodný pre vegánov a vegetariánov, je bezlepkový a bez GMO. Vhodný pre halal a kóšer kuchyne.

MOLEKULÁRNA KUCHYŇA

Molekularka.sk je ako vyšitá pre nadšencov molekulárnej gastronómie a tých, ktorí radi
experimentujú. Ponorte sa spolu so šéfkuchárom Vojtom Artzom do tajov experimentálnej
kuchyne. Objavte možnosť zmeny farby, tvaru, štruktúry a chuti surovín pomocou nových technológií.

Molekularka.sk sa špecializuje na predaj textúr a dochucovadiel molekulárnej kuchyne so zárukou tej
najlepšej kvality. Prináša sortiment starostlivo zostavený v úzkej spolupráci s odborníkmi.