20,39 €
Produkt je skladom
Gellan guma LT100 je vysokokvalitný rafinovaný prášok. Ide o prášok s vysokým obsahom acylu. Používa sa na výrobu mäkkých pružných elastických gélov, ktoré sa nelámu, netrhajú. Môže sa zmiešať s Gellan gumou typu F, kde sa zo zmesi vytvorí gél s mäkkou textúrou. Používa sa na výrobu marshmallow alebo šľahaných pien. Slúži na zahustenie tekutín.
Návod na použitie:
Ideálne dávkovanie je od 0,5 do 2%. Gellan guma LT100 sa dobre rozpustí v kvapaline pri zahriatí na 100°C. Počas chladenia sa začne pomaly vytvárať elastická guma. Gély z Gellan gumy sú stále v roztokoch, kde je pH v rozmedzí od 3,5 - 8, takže sú vhodné pre širokú škálu použitia. Skladujte nasuchom, chladnom mieste a chráňte pred priamym slnečným žiarením. Doba použiteľnosti je do 2 rokov. Zloženie: 100% čistý prášok Gellan guma E418. Prášok Gellan guma LT100 je vhodný pre vegánov a vegetariánov, je bezlepkový a bez GMO. Vhodný pre halal kuchyne.
Návod na použitie:
Ideálne dávkovanie je od 0,5 do 2%. Gellan guma LT100 sa dobre rozpustí v kvapaline pri zahriatí na 100°C. Počas chladenia sa začne pomaly vytvárať elastická guma. Gély z Gellan gumy sú stále v roztokoch, kde je pH v rozmedzí od 3,5 - 8, takže sú vhodné pre širokú škálu použitia. Skladujte nasuchom, chladnom mieste a chráňte pred priamym slnečným žiarením. Doba použiteľnosti je do 2 rokov. Zloženie: 100% čistý prášok Gellan guma E418. Prášok Gellan guma LT100 je vhodný pre vegánov a vegetariánov, je bezlepkový a bez GMO. Vhodný pre halal kuchyne.
Doprava nad 60€ zdarma
Zákaznícky servis
100% sortimentu skladom
Doručenie do 48 hodín
Molekularka.sk je ako vyšitá pre nadšencov molekulárnej gastronómie a tých, ktorí radi
experimentujú.
Ponorte sa spolu so šéfkuchárom Vojtom Artzom do tajov experimentálnej
kuchyne. Objavte možnosť zmeny farby, tvaru, štruktúry a chuti surovín pomocou nových technológií.
Molekularka.sk sa špecializuje na predaj textúr a dochucovadiel molekulárnej kuchyne so zárukou tej
najlepšej kvality. Prináša sortiment starostlivo zostavený v úzkej spolupráci s odborníkmi.