Lecithin – Lecitín prášok

Rating: 2.3/5 (37 votes)

9,59 €

Produkt Dodanie do 7-10dní


Lecithin – Lecitín prášok Zväčšiť

Lecitín prášok je produkt prvotriednej kvality a ide o odtučnený sójový lecitín prášok. Lecitín je emulgátor, ktorý zabraňuje oddeleniu vody od oleja. Sójový lecitín prášok ponúka multifunkčné, flexibilné a univerzálne využitie vďaka jeho emulgačným vlastnostiam, ktoré udržujú a podporujú pevnosť margarínu a poskytujú konzistentnosť textúry dresingov, omáčok, syrov a čokolád.

Rating: 2.3/5 (37 votes)

Lecitín je možné pridať do receptov na výrobu chleba, vďaka čomu dochádza k lepšiemu prepojeniu vody a rastlinných olejov a čoho výsledkom je mäkššia a ľahšia textúra cesta na chlieb. Dodáva zmesi stabilný tvar a formu. Môže sa pridávať do omáčok a polievok, ale aj do rôznych druhov pien, vďaka čomu sa zvýšia ich peniace účinky a výsledkom sú svetlé a stabilné peny.

Návod na použitie:

Lecitín prášok sa môže pridať do kvapaliny pomocou použitia mixéra. Ideálne dávkovanie je od 6 do 8 gramov na 1 liter kvapaliny. Doba použiteľnosti je do 2 rokov, po otvorení ho skladujte v chladničke. Zloženie: 100% čistý sójový lecitín E322. Alergény: vyrobený zo sóje. Lecitín prášok je vhodný pre vegánov a vegetariánov, je bez GMO. Vhodný pre halal a kóšer kuchyne.

viac info ...

Lecitín je možné pridať do receptov na výrobu chleba, vďaka čomu dochádza k lepšiemu prepojeniu vody a rastlinných olejov a čoho výsledkom je mäkššia a ľahšia textúra cesta na chlieb. Dodáva zmesi stabilný tvar a formu. Môže sa pridávať do omáčok a polievok, ale aj do rôznych druhov pien, vďaka čomu sa zvýšia ich peniace účinky a výsledkom sú svetlé a stabilné peny.

Návod na použitie:

Lecitín prášok sa môže pridať do kvapaliny pomocou použitia mixéra. Ideálne dávkovanie je od 6 do 8 gramov na 1 liter kvapaliny. Doba použiteľnosti je do 2 rokov, po otvorení ho skladujte v chladničke. Zloženie: 100% čistý sójový lecitín E322. Alergény: vyrobený zo sóje. Lecitín prášok je vhodný pre vegánov a vegetariánov, je bez GMO. Vhodný pre halal a kóšer kuchyne.

MOLEKULÁRNA KUCHYŇA

Molekularka.sk je ako vyšitá pre nadšencov molekulárnej gastronómie a tých, ktorí radi
experimentujú. Ponorte sa spolu so šéfkuchárom Vojtom Artzom do tajov experimentálnej
kuchyne. Objavte možnosť zmeny farby, tvaru, štruktúry a chuti surovín pomocou nových technológií.

Molekularka.sk sa špecializuje na predaj textúr a dochucovadiel molekulárnej kuchyne so zárukou tej
najlepšej kvality. Prináša sortiment starostlivo zostavený v úzkej spolupráci s odborníkmi.