Stabilizátor a spevňovač zmrzliny

7,67 €

Produkt Dodanie do 7-10dní

Stabilizátor a upevňovač zmrzliny Zväčšiť

Stabilizátor zmrzliny bol špeciálne vyvinutý na stabilizáciu a zlepšenie štruktúry a textúry zmrzliny a výrobkov z mlieka určených na zamrazenie. Je možné ho použiť do všetkých druhoch zmrzlín a mliečných produktoch s obsahom tuku od 4 do 14%.

Stabilizátor zmrzliny zlepšuje uvoľňovanie chutí a mliečným produktom (zmrzlinám a pod.) dodáva hladkú, krémovú a jemnú textúru. Zlepšuje konzistenciu zmrzliny a ľahšie sa s ním robia kopčeky. Zabráňuje rýchlemu topeniu zmrzliny a tvorbe ľadových kryštálov. Zvyšuje trvanlivosť hotového produktu na 24 mesiacov.

Návod na použitie:

Ideálne dávkovanie je od 0,35 do 0,55%.

  1. Zmiešajte stabilizátor s cukrom
  2. Pridajte všetky ostatné prášky a tuky
  3. Pridajte arómu a farbivá
  4. Pasterizujte a homogenizujte
  5. Zmes ochlaďte na 4°C
  6. Zmes vyšľahajte a zmrazte
  7. Skladujte pri teplote – 25°C

Doplňujúce informácie: dobre pracuje s dextrózou a sušeným mliekom. Skladujte na suchom, tmavom a chladnom mieste. Doba použiteľnosti je do 2 rokov. Zloženie: karubín (E410), mastné kyseliny (E471), guarová guma (E412), alginát sodný (E401), agar (E406). Stabilizátor zmrzliny je vhodný pre vegánov a vegetariánov, je bezlepkový a bez GMO. Vhodný pre halal kuchyne.

viac info ...

Stabilizátor zmrzliny zlepšuje uvoľňovanie chutí a mliečným produktom (zmrzlinám a pod.) dodáva hladkú, krémovú a jemnú textúru. Zlepšuje konzistenciu zmrzliny a ľahšie sa s ním robia kopčeky. Zabráňuje rýchlemu topeniu zmrzliny a tvorbe ľadových kryštálov. Zvyšuje trvanlivosť hotového produktu na 24 mesiacov.

Návod na použitie:

Ideálne dávkovanie je od 0,35 do 0,55%.

  1. Zmiešajte stabilizátor s cukrom
  2. Pridajte všetky ostatné prášky a tuky
  3. Pridajte arómu a farbivá
  4. Pasterizujte a homogenizujte
  5. Zmes ochlaďte na 4°C
  6. Zmes vyšľahajte a zmrazte
  7. Skladujte pri teplote – 25°C

Doplňujúce informácie: dobre pracuje s dextrózou a sušeným mliekom. Skladujte na suchom, tmavom a chladnom mieste. Doba použiteľnosti je do 2 rokov. Zloženie: karubín (E410), mastné kyseliny (E471), guarová guma (E412), alginát sodný (E401), agar (E406). Stabilizátor zmrzliny je vhodný pre vegánov a vegetariánov, je bezlepkový a bez GMO. Vhodný pre halal kuchyne.

MOLEKULÁRNA KUCHYŇA

Molekularka.sk je ako vyšitá pre nadšencov molekulárnej gastronómie a tých, ktorí radi
experimentujú. Ponorte sa spolu so šéfkuchárom Vojtom Artzom do tajov experimentálnej
kuchyne. Objavte možnosť zmeny farby, tvaru, štruktúry a chuti surovín pomocou nových technológií.

Molekularka.sk sa špecializuje na predaj textúr a dochucovadiel molekulárnej kuchyne so zárukou tej
najlepšej kvality. Prináša sortiment starostlivo zostavený v úzkej spolupráci s odborníkmi.