Carrageenan Kappa

Rating: 2.4/5 (32 votes)

8,75 €

Produkt Dodanie do 7-10dní


Carrageenan Kappa Zväčšiť

Karagénan Kappa je produkt vysokej prvotriednej kvality. Používa sa na výrobu pevných elastických gélov, ktoré sú pri zmrazovaní a následnom rozmrazovaní stabilné. Je ideálny ako alternatíva želatíny pre vegánov. Karagénan Kappa maximálne uvoľňuje chuť, je určený pre výrobu krištáľovo čistých gélov a glazúr, ktoré sú ideálne pre zálievky, peny, do koláčov, do korpusov. Dá sa s ním pracovať pri izbovej teplote.

Rating: 2.4/5 (32 votes)

Vzhľadom k pevnosti gélu je ideálny pre zapuzdrenie kvapalných centier. Je ideálny ako prísada do mlieka (posilňuje prítomnosť vápnika v mlieku) a do receptov z mlieka, ako je napríklad Pannakota. Karagénan Kappa môžete pridať do jogurtov alebo syrov, aby sa zabránilo ich deleniu. Je rozpustný v horúcej vode.

Návod na použitie:

Ideálne dávkovanie je od 0,2 do 2%. Karagénan Kappa dáva formu gélom obsahujúcich draselné a vápenaté soli. Pridajte Karagénan Kappa prášok do vody alebo iného roztoku. Roztok/zmes za stáleho miešania zahrejte na 70°C, pokiaľ sa prášok úplne nerozpustí. Následne nechajte roztok/zmes vychladiť, až sa z nej/neho nevytvorí gél. Pridajte 0,5% prášku do vody alebo 0,2 % prášku do mlieka, aby ste vytvorili stabilný gél. Ph rozpustnosť je od 4,5-10. Skladujte na suchom, tmavom a chladnom mieste. Doba použiteľnosti je do 2 rokov. Zloženie: 100% čistý Karagénan E407. Karagénan Kappa je vhodný pre vegánov a vegetariánov, je bezlepkový a bez GMO. Vhodný pre halal a kóšer kuchyne.

viac info ...

Vzhľadom k pevnosti gélu je ideálny pre zapuzdrenie kvapalných centier. Je ideálny ako prísada do mlieka (posilňuje prítomnosť vápnika v mlieku) a do receptov z mlieka, ako je napríklad Pannakota. Karagénan Kappa môžete pridať do jogurtov alebo syrov, aby sa zabránilo ich deleniu. Je rozpustný v horúcej vode.

Návod na použitie:

Ideálne dávkovanie je od 0,2 do 2%. Karagénan Kappa dáva formu gélom obsahujúcich draselné a vápenaté soli. Pridajte Karagénan Kappa prášok do vody alebo iného roztoku. Roztok/zmes za stáleho miešania zahrejte na 70°C, pokiaľ sa prášok úplne nerozpustí. Následne nechajte roztok/zmes vychladiť, až sa z nej/neho nevytvorí gél. Pridajte 0,5% prášku do vody alebo 0,2 % prášku do mlieka, aby ste vytvorili stabilný gél. Ph rozpustnosť je od 4,5-10. Skladujte na suchom, tmavom a chladnom mieste. Doba použiteľnosti je do 2 rokov. Zloženie: 100% čistý Karagénan E407. Karagénan Kappa je vhodný pre vegánov a vegetariánov, je bezlepkový a bez GMO. Vhodný pre halal a kóšer kuchyne.

MOLEKULÁRNA KUCHYŇA

Molekularka.sk je ako vyšitá pre nadšencov molekulárnej gastronómie a tých, ktorí radi
experimentujú. Ponorte sa spolu so šéfkuchárom Vojtom Artzom do tajov experimentálnej
kuchyne. Objavte možnosť zmeny farby, tvaru, štruktúry a chuti surovín pomocou nových technológií.

Molekularka.sk sa špecializuje na predaj textúr a dochucovadiel molekulárnej kuchyne so zárukou tej
najlepšej kvality. Prináša sortiment starostlivo zostavený v úzkej spolupráci s odborníkmi.