Calcium Lactate – Laktát vápenatý

Rating: 2.2/5 (29 votes)

7,14 €

Produkt Dodanie do 7-10dní


Calcium Lactate – Laktát vápenatý Zväčšiť

Laktát vápenatý alebo mliečnan vápenatý je kvalitný prémiový produkt, ktorý sa získava z kyseliny mliečnej. Ide o pevnú bielu látku bez zápachu. Laktát vápenatý zvyšuje účinky antioxidantov a upravuje kyslosť. Dodáva telu potrebný vápnik. Používa sa pri výrobe kvapiek, kaviáru, guliek v tvare perál, rôznych druhov špagiet tak, že sa roztok z laktátu vápenatého pridá do nádoby (hrnca, kúpela), kde sa tieto suroviny pripravujú.

Rating: 2.2/5 (29 votes)

Laktát vápenatý umožňuje predĺženie trvanlivosti čerstvého ovocia posypaním na ich povrch. Laktát vápenatý poskytuje vápenaté soli v rozpustnej forme a umožňuje jeho reakciu s algánom, gellanom alebo s niektorým druhom karagenánu a tak vytvoriť gél bez zahrievania.

Návod na použitie:

Použite od 1 do 9% laktátu vápenatého, aby ióny vápnika (ako je alginát sodný, gellan guma, Carageenenan jota, Carageenenan Kappa a pektín) zreagovali s hydrokoloidmi vo vodnom kúpeli. Môže sa použiť aj ako zdroj vápnika, kde je potrebné dodržať rozpustné limity, a to 10g laktátu vápenatého na 100ml tekutiny.

Skladujte nasuchom, chladnom mieste a chráňte pred priamym slnečným žiarením. Doba použiteľnosti je do 18 mesiacov. Zloženie: 100% čistý laktát vápenatý E327. Laktát vápenatý je vhodný pre vegánov a vegetariánov, je bezlepkový a bez GMO. Vhodný pre halal a kóšer kuchyne.

viac info ...

Laktát vápenatý umožňuje predĺženie trvanlivosti čerstvého ovocia posypaním na ich povrch. Laktát vápenatý poskytuje vápenaté soli v rozpustnej forme a umožňuje jeho reakciu s algánom, gellanom alebo s niektorým druhom karagenánu a tak vytvoriť gél bez zahrievania.

Návod na použitie:

Použite od 1 do 9% laktátu vápenatého, aby ióny vápnika (ako je alginát sodný, gellan guma, Carageenenan jota, Carageenenan Kappa a pektín) zreagovali s hydrokoloidmi vo vodnom kúpeli. Môže sa použiť aj ako zdroj vápnika, kde je potrebné dodržať rozpustné limity, a to 10g laktátu vápenatého na 100ml tekutiny.

Skladujte nasuchom, chladnom mieste a chráňte pred priamym slnečným žiarením. Doba použiteľnosti je do 18 mesiacov. Zloženie: 100% čistý laktát vápenatý E327. Laktát vápenatý je vhodný pre vegánov a vegetariánov, je bezlepkový a bez GMO. Vhodný pre halal a kóšer kuchyne.

MOLEKULÁRNA KUCHYŇA

Molekularka.sk je ako vyšitá pre nadšencov molekulárnej gastronómie a tých, ktorí radi
experimentujú. Ponorte sa spolu so šéfkuchárom Vojtom Artzom do tajov experimentálnej
kuchyne. Objavte možnosť zmeny farby, tvaru, štruktúry a chuti surovín pomocou nových technológií.

Molekularka.sk sa špecializuje na predaj textúr a dochucovadiel molekulárnej kuchyne so zárukou tej
najlepšej kvality. Prináša sortiment starostlivo zostavený v úzkej spolupráci s odborníkmi.