Produkt Dodanie do 7-10dní
Ide o prášok jedlej sódy (hydrogénuhličitan sodný), ktorý je 100% čistý a extra jemný a neobsahuje hliník a lepok. Používa sa predovšetkým vo varení a pečení, ako kypriaci prostriedok. Reaguje s kyslými zložkami v ceste, kde sa uvoľňuje oxid uhličitý, čo spôsobuje rozpínanie cesta. To má za následok tvorbu charakteristickej štruktúry cesta pre palacinky, koláče, rýchle pečivo, chlieb ako aj pre ďalšie pečené a vyprážané potraviny.
Kyslé zlúčeniny, ktoré vyvolávajú túto reakciu: rôzne druhy fosfátov ako sú tatárska omáčka, citrónová šťava, jogurty, cmar, kakao, ocot atď. Sóda bikarbóna môže byť nahradená práškom do pečiva, ktorý obsahuje hydrogénuhličitan sodný.
Skladujte nasuchom, chladnom mieste a chráňte pred priamym slnečným žiarením. Doba použiteľnosti je do 2 rokov. Zloženie: 100% čistá sóda bikarbóna E500. Sóda bikarbóna je vhodná pre vegánov a vegetariánov, je bezlepková a bez GMO. Vhodný pre halal a kóšer kuchyne.
Kyslé zlúčeniny, ktoré vyvolávajú túto reakciu: rôzne druhy fosfátov ako sú tatárska omáčka, citrónová šťava, jogurty, cmar, kakao, ocot atď. Sóda bikarbóna môže byť nahradená práškom do pečiva, ktorý obsahuje hydrogénuhličitan sodný.
Skladujte nasuchom, chladnom mieste a chráňte pred priamym slnečným žiarením. Doba použiteľnosti je do 2 rokov. Zloženie: 100% čistá sóda bikarbóna E500. Sóda bikarbóna je vhodná pre vegánov a vegetariánov, je bezlepková a bez GMO. Vhodný pre halal a kóšer kuchyne.
Doprava nad 60€ zdarma
Zákaznícky servis
100% sortimentu skladom
Doručenie do 48 hodín
Molekularka.sk je ako vyšitá pre nadšencov molekulárnej gastronómie a tých, ktorí radi
experimentujú.
Ponorte sa spolu so šéfkuchárom Vojtom Artzom do tajov experimentálnej
kuchyne. Objavte možnosť zmeny farby, tvaru, štruktúry a chuti surovín pomocou nových technológií.
Molekularka.sk sa špecializuje na predaj textúr a dochucovadiel molekulárnej kuchyne so zárukou tej
najlepšej kvality. Prináša sortiment starostlivo zostavený v úzkej spolupráci s odborníkmi.