Tartaric Acid – Kyselina vínna

Rating: 2.1/5 (24 votes)

4,79 €

Produkt je skladom


Tartaric Acid – Kyselina vínna Zväčšiť

Prášok kyseliny vínnej je vysokokvalitný biely kryštalický prášok bez zápachu s mierne lahodnou chuťou. Kyselina vínna je veľmi všestranná na použitie.

Rating: 2.1/5 (24 votes)

Používa sa ako emulgátor, plnidlo, okysľujúce činidlo a ako spevňovač textúry cesta a pod. Môže sa tiež použiť ako prostriedok na zlepšenie kvality potravín, na zvýšenie trvanlivosti potravín (syry, tofu a pod), ako kypriace činidlo alebo sa používa na zlepšenie kvality múky. Spolu s gelotvornými látkami pôsobí na zlepšenie a posilnenie štruktúry potravín. Bežne sa tiež používa pri výrobe vína na udržanie farby, stability a chuti. Dôležitou vlastnosťou kyseliny vínnej je to, že dokáže aktivovať pektín v ovocí alebo džemoch.

Návod na použitie: podľa potreby, ľahko rozpustný. Skladujte na suchom, chladnom mieste, mimo dosahu slnečného žiarenia. Doba použiteľnosti je do 2 rokov. Zloženie: kyselina vínna E334. Kyselina vínna je vhodná pre vegetariánov a vegánov, je bezlepková, a bez GMO. Vhodná pre halal a kóšer kuchyne.

viac info ...

Používa sa ako emulgátor, plnidlo, okysľujúce činidlo a ako spevňovač textúry cesta a pod. Môže sa tiež použiť ako prostriedok na zlepšenie kvality potravín, na zvýšenie trvanlivosti potravín (syry, tofu a pod), ako kypriace činidlo alebo sa používa na zlepšenie kvality múky. Spolu s gelotvornými látkami pôsobí na zlepšenie a posilnenie štruktúry potravín. Bežne sa tiež používa pri výrobe vína na udržanie farby, stability a chuti. Dôležitou vlastnosťou kyseliny vínnej je to, že dokáže aktivovať pektín v ovocí alebo džemoch.

Návod na použitie: podľa potreby, ľahko rozpustný. Skladujte na suchom, chladnom mieste, mimo dosahu slnečného žiarenia. Doba použiteľnosti je do 2 rokov. Zloženie: kyselina vínna E334. Kyselina vínna je vhodná pre vegetariánov a vegánov, je bezlepková, a bez GMO. Vhodná pre halal a kóšer kuchyne.

MOLEKULÁRNA KUCHYŇA

Molekularka.sk je ako vyšitá pre nadšencov molekulárnej gastronómie a tých, ktorí radi
experimentujú. Ponorte sa spolu so šéfkuchárom Vojtom Artzom do tajov experimentálnej
kuchyne. Objavte možnosť zmeny farby, tvaru, štruktúry a chuti surovín pomocou nových technológií.

Molekularka.sk sa špecializuje na predaj textúr a dochucovadiel molekulárnej kuchyne so zárukou tej
najlepšej kvality. Prináša sortiment starostlivo zostavený v úzkej spolupráci s odborníkmi.