Calcium Sulphate – Síran vápenatý

Rating: 2.1/5 (28 votes)

7,85 €

Produkt Dodanie do 7-10dní


Calcium Sulphate – Síran vápenatý Zväčšiť

Pozor! Koniec exspirácie 1.6.2020

Prášok síranu vápenatého je vysoko kvalitný a jemný prášok. Je tiež známy ako sadrovec.

Rating: 2.1/5 (28 votes)

Ide o prirodzene sa vyskytujúcu vápenatú soľ. Používa sa na zlepšenie textúry, ako stabilizátor, ako činidlo na úpravu múky (ako kvasiace činidlo) alebo sa používa na reguláciu kyslosti surovín. Síran vápenatý je skvelý zdroj vápnika a môže sa pridať do tofu na zvýšenie obsahu vápnika a na udržanie jeho stability. Môže sa použiť aj ako kypriaci prostriedok.

Návod na použitie: podľa potreby, ľahko rozpustný. Skladujte na suchom, chladnom mieste, mimo dosahu slnečného žiarenia. Doba použiteľnosti je do 2 rokov. Zloženie: vápenatá soľ E516. Síran vápenatý je vhodný pre vegetariánov a vegánov, je bezlepkový, a bez GMO. Vhodný pre halal a kóšer kuchyne.

viac info ...

Ide o prirodzene sa vyskytujúcu vápenatú soľ. Používa sa na zlepšenie textúry, ako stabilizátor, ako činidlo na úpravu múky (ako kvasiace činidlo) alebo sa používa na reguláciu kyslosti surovín. Síran vápenatý je skvelý zdroj vápnika a môže sa pridať do tofu na zvýšenie obsahu vápnika a na udržanie jeho stability. Môže sa použiť aj ako kypriaci prostriedok.

Návod na použitie: podľa potreby, ľahko rozpustný. Skladujte na suchom, chladnom mieste, mimo dosahu slnečného žiarenia. Doba použiteľnosti je do 2 rokov. Zloženie: vápenatá soľ E516. Síran vápenatý je vhodný pre vegetariánov a vegánov, je bezlepkový, a bez GMO. Vhodný pre halal a kóšer kuchyne.

MOLEKULÁRNA KUCHYŇA

Molekularka.sk je ako vyšitá pre nadšencov molekulárnej gastronómie a tých, ktorí radi
experimentujú. Ponorte sa spolu so šéfkuchárom Vojtom Artzom do tajov experimentálnej
kuchyne. Objavte možnosť zmeny farby, tvaru, štruktúry a chuti surovín pomocou nových technológií.

Molekularka.sk sa špecializuje na predaj textúr a dochucovadiel molekulárnej kuchyne so zárukou tej
najlepšej kvality. Prináša sortiment starostlivo zostavený v úzkej spolupráci s odborníkmi.