9,83 €
Produkt Dodanie do 7-10dní
Ide o produkt špičkovej kvality ako náhrada glutamanu sodného. Preto nespôsobuje alergické reakcie na spomínanú látku. Zlepšuje chuť potravín už pri malom dávkovaní. Môže sa pridať do polievok, omáčok, marinád, zemiakových lupienkov, ryže, rezancov, zeleniny, syrov, môže sa použiť pri konzervovaní mäsa a ako suché korenie a pod.
Tento produkt zjemňuje slanú a horkú chuť jedál a nápojov a zvýrazňuje prirodzenú chuť mäsa.
Návod na použitie: produkt je ľahko rozpustný v kvapalinách, najlepšie v chladnom prostredí. Môže sa použiť samostatne ako korenie alebo sa môže zmiešať s inými prísadami. Nižšie uvádzame ideálne dávkovanie na 1kg váhy potravín alebo nápojov (dávkovanie si môžete prispôsobiť podľa vlastného vkusu):
Skladujte na suchom, chladnom mieste, mimo dosahu slnečného žiarenia. Doba použiteľnosti je do 2 rokov. Zloženie: 50% inosinát sodný, 50% guanylát sodný. Produkt je bez GMO.
Nutričné hodnoty (na 100g):
Tento produkt zjemňuje slanú a horkú chuť jedál a nápojov a zvýrazňuje prirodzenú chuť mäsa.
Návod na použitie: produkt je ľahko rozpustný v kvapalinách, najlepšie v chladnom prostredí. Môže sa použiť samostatne ako korenie alebo sa môže zmiešať s inými prísadami. Nižšie uvádzame ideálne dávkovanie na 1kg váhy potravín alebo nápojov (dávkovanie si môžete prispôsobiť podľa vlastného vkusu):
Skladujte na suchom, chladnom mieste, mimo dosahu slnečného žiarenia. Doba použiteľnosti je do 2 rokov. Zloženie: 50% inosinát sodný, 50% guanylát sodný. Produkt je bez GMO.
Nutričné hodnoty (na 100g):
Doprava nad 60€ zdarma
Zákaznícky servis
100% sortimentu skladom
Doručenie do 48 hodín
Molekularka.sk je ako vyšitá pre nadšencov molekulárnej gastronómie a tých, ktorí radi
experimentujú.
Ponorte sa spolu so šéfkuchárom Vojtom Artzom do tajov experimentálnej
kuchyne. Objavte možnosť zmeny farby, tvaru, štruktúry a chuti surovín pomocou nových technológií.
Molekularka.sk sa špecializuje na predaj textúr a dochucovadiel molekulárnej kuchyne so zárukou tej
najlepšej kvality. Prináša sortiment starostlivo zostavený v úzkej spolupráci s odborníkmi.