4,82 €
Produkt Dodanie do 7-10dní
Náš praskací ochutený cukor je vysokej a špičkovej kvality. Ide o kryštáliky sýteného cukru, ktoré sú potiahnuté kakaovým maslom bez chuti. Ten zabezpečuje, že kryštáliky začnú praskať až od chvíle, keď si ich dáte do úst. Praskací cukor používajú profesionálni kuchári alebo barmani, aby svojim zákazníkom poskytli pocit praskania v ústach.
Kryštáliky praskacieho cukru môžete pridať do zákuskov, tort alebo iných cukroviniek. Kryštáliky sú ideálne na zdobenie a dochucovanie tort, pien, zmrzlín, sorbetov, želé, koláčov, dezertov alebo koktailov a nápojov. Je možné ich priamo konzumovať ako istý druh sladkosti.
Skladujte na tmavom, suchom a chladnom mieste. Doba použiteľnosti je do 18 mesiacov. Praskací cukor je zabalený do bezpečnostnej a vzduchotesnej nádoby. Zloženie:
Informácie pre alergikov: praskacie kryštáliky cukru neobsahujú žiadne alergény a sú vhodné pre vegetariánov, sú bez GMO a sú vhodné pre halal kuchyne.
Kryštáliky praskacieho cukru môžete pridať do zákuskov, tort alebo iných cukroviniek. Kryštáliky sú ideálne na zdobenie a dochucovanie tort, pien, zmrzlín, sorbetov, želé, koláčov, dezertov alebo koktailov a nápojov. Je možné ich priamo konzumovať ako istý druh sladkosti.
Skladujte na tmavom, suchom a chladnom mieste. Doba použiteľnosti je do 18 mesiacov. Praskací cukor je zabalený do bezpečnostnej a vzduchotesnej nádoby. Zloženie:
Informácie pre alergikov: praskacie kryštáliky cukru neobsahujú žiadne alergény a sú vhodné pre vegetariánov, sú bez GMO a sú vhodné pre halal kuchyne.
Doprava nad 60€ zdarma
Zákaznícky servis
100% sortimentu skladom
Doručenie do 48 hodín
Molekularka.sk je ako vyšitá pre nadšencov molekulárnej gastronómie a tých, ktorí radi
experimentujú.
Ponorte sa spolu so šéfkuchárom Vojtom Artzom do tajov experimentálnej
kuchyne. Objavte možnosť zmeny farby, tvaru, štruktúry a chuti surovín pomocou nových technológií.
Molekularka.sk sa špecializuje na predaj textúr a dochucovadiel molekulárnej kuchyne so zárukou tej
najlepšej kvality. Prináša sortiment starostlivo zostavený v úzkej spolupráci s odborníkmi.