Moderný gastronomický set (11 prísad)

Rating: 3.0/5 (72 votes)

84,66 €

Produkt Dodanie do 7-10dní


Molekulárny gastronomický set Zväčšiť

Náš moderný gastronomický set obsahuje veľa potrebných prísad a pomôcok, ktoré vám pomôžu pri príprave chutných, výrazných a moderných pokrmov, jedál, nápojov vo vašej kuchyni. Set obsahuje 11 rôznych ingrediencií, vybavenie a recepty z dielne šéfkuchára Eddie Shepherda, ktorý získal viacero ocenení.

Rating: 3.0/5 (72 votes)

Pomocou tohto setu pochopíte a ľahko sa naučíte rôzne techniky ako používať jednotlivé prísady. Na jednej strane sa dokážete naučiť nové recepty podľa predlohy alebo sa naučíte pripravovať rôzne iné jedlá podľa svojich predstáv a skúseností. Vašej predstavivosti sa medze nekladú. Techniky, ktoré je možné sa naučiť:

  • Technika spherifikácie a technika opačnej spherifikácie
  • Tvorba kaviárových perál alebo ovocných bublín
  • Tvorba tekutých gulí
  • Tvorba stabilných pien z rôznych kvapalín/tekutín/vody
  • Tvorba elastických gélov
  • Tvorba sladkých a slaných práškov z tuku
  • Tvorba jedál so sklovitou glazúrou
  • Zmena pH kvapalín

Set obsahuje:

  • Sodium Alginate 50g
  • Sodium Citrate 50g
  • Calcium Lactate 50g
  • Agar Agar 50g
  • Xanthan Gum 50g
  • Carrageenan Kappa 50g
  • Carrageenan Iota 50g
  • Lecithin Powder 50g
  • Zorbit ® 50g
  • Ultratex 50g
  • Citric Acid 50g
  • Molekulárna zberná lyžica
  • Digitálne mini váhy
  • Sada meracích lyžíc
  • Malé formy v tvare polgule
  • 1x 50ml injekčná striekačka
  • 10x 3ml pipety
  • Kniha receptov obsahujúca rôzne techniky, tipy, návody a recepty

Zoznam receptov: perly z čokolády/pepermintovej čokolády, melónový kaviár, guličky (spherifikácia) z ginu a toniku, guličky z jogurtu a medu, jablkový gél, pyré z kyslých uhoriek, tekutý kokosový gél, elastický a flexibilný karamelový gél, šľahaná pena z tmavej čokolády a červeného vína, tenké sklo/glazúra z pomarančov, tekutý brusnicový gél, arómu z ruží, čokoládový základ pre torty/koláče, prášok z olivového oleja.

viac info ...

Pomocou tohto setu pochopíte a ľahko sa naučíte rôzne techniky ako používať jednotlivé prísady. Na jednej strane sa dokážete naučiť nové recepty podľa predlohy alebo sa naučíte pripravovať rôzne iné jedlá podľa svojich predstáv a skúseností. Vašej predstavivosti sa medze nekladú. Techniky, ktoré je možné sa naučiť:

  • Technika spherifikácie a technika opačnej spherifikácie
  • Tvorba kaviárových perál alebo ovocných bublín
  • Tvorba tekutých gulí
  • Tvorba stabilných pien z rôznych kvapalín/tekutín/vody
  • Tvorba elastických gélov
  • Tvorba sladkých a slaných práškov z tuku
  • Tvorba jedál so sklovitou glazúrou
  • Zmena pH kvapalín

Set obsahuje:

  • Sodium Alginate 50g
  • Sodium Citrate 50g
  • Calcium Lactate 50g
  • Agar Agar 50g
  • Xanthan Gum 50g
  • Carrageenan Kappa 50g
  • Carrageenan Iota 50g
  • Lecithin Powder 50g
  • Zorbit ® 50g
  • Ultratex 50g
  • Citric Acid 50g
  • Molekulárna zberná lyžica
  • Digitálne mini váhy
  • Sada meracích lyžíc
  • Malé formy v tvare polgule
  • 1x 50ml injekčná striekačka
  • 10x 3ml pipety
  • Kniha receptov obsahujúca rôzne techniky, tipy, návody a recepty

Zoznam receptov: perly z čokolády/pepermintovej čokolády, melónový kaviár, guličky (spherifikácia) z ginu a toniku, guličky z jogurtu a medu, jablkový gél, pyré z kyslých uhoriek, tekutý kokosový gél, elastický a flexibilný karamelový gél, šľahaná pena z tmavej čokolády a červeného vína, tenké sklo/glazúra z pomarančov, tekutý brusnicový gél, arómu z ruží, čokoládový základ pre torty/koláče, prášok z olivového oleja.

MOLEKULÁRNA KUCHYŇA

Molekularka.sk je ako vyšitá pre nadšencov molekulárnej gastronómie a tých, ktorí radi
experimentujú. Ponorte sa spolu so šéfkuchárom Vojtom Artzom do tajov experimentálnej
kuchyne. Objavte možnosť zmeny farby, tvaru, štruktúry a chuti surovín pomocou nových technológií.

Molekularka.sk sa špecializuje na predaj textúr a dochucovadiel molekulárnej kuchyne so zárukou tej
najlepšej kvality. Prináša sortiment starostlivo zostavený v úzkej spolupráci s odborníkmi.