Molekulárny gastronomický set šéfkuchára

Rating: 2.3/5 (45 votes)

59,99 €

Produkt Dodanie do 7-10dní


Molekulárny gastronomický set (6 prísad) Zväčšiť

Molekulárny gastronomický set obsahuje všetko potrebné na vstup do sveta molekulárnej gastronómie. Pomocou tohto setu sa ľahko naučíte rôzne techniky používané v modernej molekulárnej kuchyni.

Rating: 2.3/5 (45 votes)

Techniky obsiahnuté v tomto sete vám pomôžu pri vytvorení neuveriteľných jedál. Ide o tieto techniky:

  • Technika spherifikácie a technika opačnej spherifikácie
  • Tvorba kaviárových perál alebo ovocných bublín
  • Tvorba tekutých gulí
  • Tvorba stabilných pien z tekutín
  • Tvorba teplovzdorných želatín
  • Tvorba špagiet molekulárnou technikou
  • Zlepšenie konzistencie a štruktúry vašich pokrmov

Pomocou tohto setu pochopíte a ľahko sa naučíte rôzne techniky ako používať jednotlivé prísady. Na jednej strane sa dokážete naučiť nové recepty podľa predlohy alebo sa naučíte pripravovať rôzne iné jedlá podľa svojich predstáv a skúseností. Vašej predstavivosti sa medze nekladú.

Set obsahuje:

  • Sodium Alginate 50g
  • Calcium Lactate 50g
  • Agar Agar 50g
  • Xanthan Gum 50g
  • Lecithin Powder 50g
  • Vanilla Extract 10ml
  • Molekulárna zberná lyžica
  • Digitálne mini váhy
  • Sada meracích lyžíc
  • 3x 50ml injekčná striekačka
  • 10x 3ml pipety
  • 3m kus trubičky

Zoznam receptov a tipov: proces spherifikácie (tvorba guličiek v tvare perál) a opačný proces spherifikácie, tipy na spherifikáciu, kaviár z jabĺk, želé z balsamika, mrazená čokoládová pena, kaviár z hrachu, citrónový sorbet, paradajkové špagety, guličky z kardamónu a jogurtu s mangom, Creme Brulee v tvare gule.

viac info ...

Techniky obsiahnuté v tomto sete vám pomôžu pri vytvorení neuveriteľných jedál. Ide o tieto techniky:

  • Technika spherifikácie a technika opačnej spherifikácie
  • Tvorba kaviárových perál alebo ovocných bublín
  • Tvorba tekutých gulí
  • Tvorba stabilných pien z tekutín
  • Tvorba teplovzdorných želatín
  • Tvorba špagiet molekulárnou technikou
  • Zlepšenie konzistencie a štruktúry vašich pokrmov

Pomocou tohto setu pochopíte a ľahko sa naučíte rôzne techniky ako používať jednotlivé prísady. Na jednej strane sa dokážete naučiť nové recepty podľa predlohy alebo sa naučíte pripravovať rôzne iné jedlá podľa svojich predstáv a skúseností. Vašej predstavivosti sa medze nekladú.

Set obsahuje:

  • Sodium Alginate 50g
  • Calcium Lactate 50g
  • Agar Agar 50g
  • Xanthan Gum 50g
  • Lecithin Powder 50g
  • Vanilla Extract 10ml
  • Molekulárna zberná lyžica
  • Digitálne mini váhy
  • Sada meracích lyžíc
  • 3x 50ml injekčná striekačka
  • 10x 3ml pipety
  • 3m kus trubičky

Zoznam receptov a tipov: proces spherifikácie (tvorba guličiek v tvare perál) a opačný proces spherifikácie, tipy na spherifikáciu, kaviár z jabĺk, želé z balsamika, mrazená čokoládová pena, kaviár z hrachu, citrónový sorbet, paradajkové špagety, guličky z kardamónu a jogurtu s mangom, Creme Brulee v tvare gule.

MOLEKULÁRNA KUCHYŇA

Molekularka.sk je ako vyšitá pre nadšencov molekulárnej gastronómie a tých, ktorí radi
experimentujú. Ponorte sa spolu so šéfkuchárom Vojtom Artzom do tajov experimentálnej
kuchyne. Objavte možnosť zmeny farby, tvaru, štruktúry a chuti surovín pomocou nových technológií.

Molekularka.sk sa špecializuje na predaj textúr a dochucovadiel molekulárnej kuchyne so zárukou tej
najlepšej kvality. Prináša sortiment starostlivo zostavený v úzkej spolupráci s odborníkmi.